Particuliere verhuizing

Prima gegaan. Ze gingen netjes met alle spullen om en vroegen ook waar alles moest staan. Prima service en betaalbaar. Zal ze zeker nog eens inschakelen!

Verhuizing van Amsterdam naar Den Bosch

Helemaal top! Vijf man sterk onze verhuizing uitgevoerd, waardoor deze erg snel verliep.

De mannen waren vriendelijk, kundig, voorzichtig met de spullen en hebben alles in het nieuwe huis keurig op de gewenste plek gezet. Daarmee hebben ze ons een grote last uit handen genomen. erg fijn. Dat alles ook voor een zeer concurrerende prijs. Aanrader!

Piano-vervoer

Zeer vakkundig en professioneel. Flexibel en meedenkend. Zo is mijn piano met aandacht en oplettendheid, precies zoals afgesproken, van Nijmegen naar Apeldoorn verhuisd! Een aanrader!

Kleine verhuizing Utrecht

Uitstekende verhuizing, snel en met zorg en aandacht verhuisd door professionals. Dit was erg fijn in een voor ons toch al een stressvolle periode. Een compleet team aan verhuizers kwam mee ter ondersteuning en het ging allemaal heel snel. Breekbare spullen werden ingepakt en voorzichtig verhuisd. Complete garderobe kasten werden prima gedemonteerd en weer gemonteerd. Op tijd, vriendelijk, betrouwbaar en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik zou S.W. de Vries aan een ieder aanbevelen die een verhuizing aan het plannen is.

Verhuizen van Ijsselstein naar Nieuwegein

Echt geweldig! Aardige mensen maar ook snel en niets is te veel.
En niet onbelangrijk veel goedkoper dan andere aanbieders.

Echt een compliment aan het bedrijf en zeker een aanrader voor andere mensen die snel, netjes en goed geprijsd willen verhuizen.

Verhuizen uit studentenkamer

Zeer tevreden over het SW de Vries verhuisteam!
Aardige mannen die snel en netjes te werk gaan.
De klus was binnen n mum van tijd voltooid en voor een zeer goede prijs!
Absoluut een aanrader!!

Verhuizing van Gent naar Nederland

Dit zijn echte vakmannen die zeer vriendelijk zijn en snel en efficient te werk gaan tegen een mooie prijs. Ze hadden een goed overzicht van het verhuisgoed en hebben op de plaats van bestemming alles naar de juiste kamers gebracht en kasten alvast op de juiste plaats gezet. Heel handig. In zes uur tijd stond onze huisraad van Belgie in ons nieuwe huis in Nederland.