Verhuisbedrijf Alkmaar

Kies voor een voordelige en veilige verhuizing met ons verhuisbedrijf in Alkmaar. Bij SW de Vries Verhuizingen huurt u al een verhuisteam in voor € 170,-. Voor dit bedrag helpt een van onze professionele verhuizers u twee uur lang verhuizen met een verhuiswagen. Is dit niet voldoende? Dan huurt u bij ons gemakkelijk extra verhuizers en eventueel een verhuislift in.

  • Voordelig verhuizen van en naar Alkmaar
  • Mogelijkheid tot spoed- en weekendverhuizingen
  • Verhuisliften, verhuizers en een verhuiswagen

Wilt u weten hoeveel het kost om uw inboedel te verhuizen, vraag dan een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt het kostenoverzicht al binnen 24 uur. De offerte is ook aan te vragen via WhatsApp. Wilt u liever direct iemand spreken? Bel dan naar 020-2101118.

Kosten verhuizing

Voor particulieren en bedrijven regelen we de volledige verhuizing van en naar Alkmaar al vanaf € 170,-. Tijdens de verhuizing helpt een verhuizer u met het inladen, het veilig transporteren en het uitladen van uw meubels. Uw inboedel is altijd goed verzekerd tijdens het transport. Bekijk onderstaande tabel voor de tarieven of bel 020-2101118 om inzicht te krijgen in de tarieven die bij uw situatie horen.

 

Verhuisdiensten

Uurprijzen

Kosten minimale afname

Kosten per extra kwartier

1 verhuizer + verhuiswagen € 85,- € 170,- € 21,25
2 verhuizers + verhuiswagen € 135,- € 270,- € 33,75
3 verhuizers + verhuiswagen € 185,- € 370,- € 46,25
1 verhuizer + verhuiswagen + verhuislift € 120,- € 240,- € 30
2 verhuizers + verhuiswagen + verhuislift € 170,- € 340,- € 42,50
3 verhuizers + verhuiswagen + verhuislift € 220,- € 440,- € 55

* Kosten per twee uur

De tarieven uit bovenstaande tabel zijn inclusief btw, maar exclusief Voorrijkosten. De minimale afname is minstens twee uur. Hier betaalt u € 170,- voor. Neem contact op voor meer informatie.

Onze werkwijze

Aan de hand van uw wensen stellen we een offerte op. Door inzicht te hebben in uw situatie zorgen we voor een goede planning en verloopt alles goed, veilig en schadevrij. In het geval van onduidelijkheden nemen we contact met u op.

  • U krijgt een vast aangespreekpunt toegewezen.
  • Tijdens de inventarisatie geeft u aan met welke meubels we extra voorzichtig moeten zijn.
  • Voorafgaand aan de verhuisdag stellen we een gedetailleerd draaiboek op. Hierdoor verloopt alles soepel.
  • Voor de optimale veiligheid van uw spullen is alles goed verzekerd en zorgen we voor dekens en andere beschermende materialen.
  • We laden uw inboedel in en uit en zorgen ervoor dat alles gemonteerd en voltooid is. We vertrekken pas als u tevreden bent.

Diensten verhuisbedrijf Alkmaar

Onze verhuisservice in Alkmaar zorgt voor uw verhuizing van begin tot eind. Heeft u maar een beetje hulp nodig? Dan huurt u maar een paar verhuizers in. Ideaal voor als uw familie en vrienden ook komen helpen. Lees meer over onze diensten en stel uw verhuizing van of naar Alkmaar samen:

Particuliere verhuizingen

Particuliere verhuizingen zijn al gerealiseerd vanaf € 170,-. Onze verhuizers helpen u met een voorspoedige verhuizing van en naar Alkmaar. Om ervoor te zorgen dat uw meubels veilig verhuisd worden, bent u verzekerd en zorgen we voor verhuisdekens en beschermende materialen. Aangekomen bij de nieuwe woning, helpen we ook met het uitladen en het eventuele monteren van uw meubels.

Bedrijfsverhuizingen

Bij bedrijfsverhuizingen is het belangrijk dat werknemers minimale hinder ondervinden. Om dit te realiseren, maken we een draaiboek. Met het draaiboek sporen we voorafgaand aan de verhuizing al eventuele calamiteiten op. We zorgen bijvoorbeeld voor extra verhuizers die, indien nodig, direct aanwezig zijn.

Verhuisliften

Wilt u op een snelle en gemakkelijke manier uw inboedel verhuizen naar een verdieping? Huur dan ook een verhuislift in. Om de kans op complicaties te verkleinen, komt er altijd een verhuizer mee om de verhuislift te bedienen. Een verhuislift huurt u in vanaf € 85,- per uur.

Opslagruimtes

Heeft u tijdelijk een opslagruimte nodig voor uw spullen, omdat u er bijvoorbeeld nog geen ruimte voor heeft in verband met een verbouwing? Kies voor een opslagruimte van SW de Vries. We bewaken de opslagruimtes dag en nacht en ze zijn maandelijks opzegbaar.

Verhuistransport

Een verhuiswagen met verhuizer huurt u bij onze verhuisservice al in vanaf € 85,-. Een van onze verhuizers bestuurt altijd de verhuiswagen of verhuislift, dan hoeft u hier verder niet op te letten. Daarnaast garanderen we dat we altijd op tijd uw inboedel op de juiste locatie afleveren.

Spoed- en weekendverhuizingen

Snel verhuizen of liever niet op een doordeweekse dag? We bieden spoed- en weekendverhuizingen aan. Tegen een kleine toeslag is het dan zelfs mogelijk om de volgende dag te verhuizen, indien onze planning het toelaat. Bel 020-2101118 voor meer informatie over de beschikbaarheid en om uw verhuizing te plannen.

Verhuizen in de omgeving van Alkmaar

Niet alleen in Alkmaar, maar ook in de omgeving helpen we u met particuliere en bedrijfsverhuizingen:

Verhuizing doorgeven aan gemeente Alkmaar

Als u binnen of naar Alkmaar verhuist, moet u een adreswijziging doorgeven aan de gemeente. Dit is mogelijk vanaf 4 weken van tevoren tot uiterlijk 5 dagen na de verhuizing. De wijziging geeft u online door met uw DigiD, schriftelijk of via een bezoek aan het Stadskantoor. Bekijk op de website van de gemeente Alkmaar wat u allemaal moet ondernemen. Indien u naar een andere gemeente verhuist vanuit Alkmaar, dan moet u de verhuizing aangeven bij de nieuwe gemeente.

Vragen over onze service?

Heeft u vragen over onze verhuisservice in Alkmaar of wilt u de verhuizing plannen, bel dan 020-2101118 of mail naar info@swdevriesverhuizingen.nl. Een vrijblijvende offerte vraagt u aan via ons online formulier of via WhatsApp.