Verhuisbedrijf Utrecht

Uw inboedel schadevrij en veilig laten verhuizen van of naar Utrecht? Ons verhuisbedrijf verhuist u adequaat, goed verzekerd en bovendien aantrekkelijk geprijsd. Een compleet verzorgde verhuizing heeft u bij ons al vanaf slechts € 170,-.

  • Verzekerd transport: altijd een veilige inboedel
  • Complete verhuizing vanaf slechts € 170,-
  • Voordelig een verhuislift of tijdelijke opslagruimte huren

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan om inzicht te krijgen in de kosten van uw geplande verhuizing. Een offerte aanvragen doet u bij ons eenvoudig en snel via WhatsApp. Het is uiteraard ook mogelijk om uw wensen telefonisch te bespreken met een van onze verhuisexperts. U bereikt ons via 020-2101118

Verhuizen van of naar Utrecht: onze tarieven

Verhuis op een goedkope manier van of naar Utrecht door gebruik te maken van onze twee uur durende verhuishulp. Al vanaf € 170,- helpen onze professionele verhuizers u met het inladen van de verhuiswagen, het transport en het uitladen van uw inboedel bij de nieuwe locatie.

Verhuisdiensten

Uurprijzen

Kosten minimale afname

Kosten per extra kwartier

1 verhuizer + verhuiswagen € 85,- € 170,- € 21,25
2 verhuizers + verhuiswagen € 135,- € 270,- € 33,75
3 verhuizers + verhuiswagen € 185,- € 370,- € 46,25
1 verhuizer + verhuiswagen + verhuislift € 120,- € 240,- € 30
2 verhuizers + verhuiswagen + verhuislift € 170,- € 340,- € 42,50
3 verhuizers + verhuiswagen + verhuislift € 220,- € 440,- € 55

De getoonde tarieven voor onze verhuisdiensten zijn inclusief BTW, maar exclusief voorrijkosten. De voorrijkosten berekenen we vanaf onze loods in Amsterdam tot aan de verhuislocatie. Heeft u vragen of kunnen wij u voorzien van meer informatie omtrent onze tarieven? Bekijk dan eens de tarievenpagina door op de onderstaande rode knop te klikken.

De werkwijze van ons verhuisbedrijf

We laten uw verhuizing graag soepel verlopen en daarom denken we op allerlei vlakken met u mee. Zo huurt u bij ons verhuisbedrijf aanvullend een verhuislift of opslagruimte. Op basis van al uw wensen stellen we een offerte op maat op. Na akkoord krijgt u een verhuisexpert toegewezen die met u samen de hele verhuizing inventariseert. Samen met de expert bekijkt u de te verhuizen meubelen en plant u een verhuisdag in. Op deze wijze verhuizen we bij SW de Vries al vele jaren de inboedel van zowel particulieren als bedrijven van en naar Utrecht.

S.W. de Vries Verhuizingen - Verhuizers

De diensten van verhuisbedrijf SW de Vries

Verhuisbedrijf SW de Vries is de aangewezen expert voor zowel particuliere verhuizingen als bedrijfsverhuizingen. Onze verhuiswagens en verhuizers huurt u indien gewenst zelfs in per uur. Op deze manier maakt u optimaal gebruik van onze faciliteiten tegen een lage prijs. Uw verhuizing van of naar Utrecht is volledig naar wens samen te stellen:

Bedrijfsverhuizing in Utrecht

Bij een zakelijke verhuizing is voorbereiding essentieel. Met behulp van een gedetailleerde planning zorgen we ervoor dat uw bedrijfsverhuizing van of naar Utrecht soepel verloopt. Ons verhuisbedrijf zorgt er bovendien voor dat werknemers weinig tot geen hinder hebben van onze werkzaamheden op locatie. Eventueel benodigde extra verhuizers of verhuiswagens staan altijd paraat.

Verhuiswagen van SW de Vries Verhuizingen

Particuliere verhuizing in Utrecht

Een particuliere verhuizing van of naar Utrecht verloopt bij SW de Vries altijd veilig en schadevrij. Onze verhuiswagens zijn uitgerust met beschermende materialen en verhuisdekens, zodat uw spullen altijd heelhuids aankomen. Ons verhuisbedrijf verzorgt een complete particuliere verhuizing al vanaf slechts € 170,-.

Verhuizer aan het werk

Opslagruimte huren

Wordt uw pand verbouwd tijdens de verhuizing? Maak dan gebruik van een van onze opslagruimtes. We hebben opslagruimtes in diverse formaten, waarin u enkele spullen of uw gehele inboedel kwijt kunt. De ruimtes zijn voorzien van 24/7 bewaking, dus uw spullen zijn altijd in veilige handen.

Verhuiswagen is volgeladen

Verhuislift huren

Voor slechts € 85,- per uur huurt u bij ons een verhuislift waarmee u zwaar tilwerk bespaart. De verhuisliften reiken tot grote hoogte en worden bediend door een van onze verhuizers. Zware meubels en apparaten verhuizen is op deze manier een fluitje van een cent.

Verhuislift wordt geladen

Verhuistransport Utrecht

Wilt u graag zelf verhuizen, maar heeft u niet de beschikking over een bus of aanhangwagen? Maak dan gebruik van ons verhuistransport. Door een kleine of grote verhuiswagen te huren verhuist u gemakkelijk zelf uw inboedel of enkele meubels van en naar Utrecht. Wanneer u bij ons een verhuiswagen huurt, komt er altijd een verhuizer mee die de besturing voor zijn rekening neemt. Inclusief verhuizer verzorgen wij een verhuistransport al vanaf € 85,- per uur.

Op aanvraag verzorgen we zelfs een compleet verhuistransport voor winkels en meubelzaken. Dit doen we in de regio Utrecht, maar ook in de rest van het land.

Verhuisbedrijf voor spoed- en weekendverhuizingen

Wanneer onze planning het toelaat verzorgen we ook verhuizingen met spoed en in het weekend. Tegen een kleine toeslag verhuizen we u indien mogelijk zelfs al de volgende dag. Neem contact op als u benieuwd bent naar de beschikbaarheid of tarieven.

Uw verhuisbedrijf in Utrecht en wijde omgeving

Vanuit onze locatie in Amsterdam verzorgen we niet alleen verhuizingen door heel Noord-Holland, maar ook steeds vaker daarbuiten. Naast Utrecht verhuizen we van en naar:

Contact opnemen met SW de Vries Verhuizingen

Voor vragen over onze verhuisdiensten neemt u contact op via 020-2101118 of info@swdevriesverhuizingen.nl. Door middel van de onderstaande knop vraagt u vrijblijvend een offerte aan. We voorzien u doorgaans al binnen 24 uur van een reactie met een kostenindicatie.