Verhuizingen

Kiezen voor verhuisbedrijf SW de Vries Verhuizingen en Transport betekent een zorgeloze en schadevrije overgang naar uw nieuwe woning of bedrijfspand. Al jarenlang zijn we zowel particulieren als bedrijven van dienst bij allerlei soorten verhuizingen in Amsterdam en omgeving.

  • Complete verhuizingen voor particulieren en bedrijven
  • Budgetverhuizingen voor transport of verhuishulp
  • Verhuur van verhuisliften, -wagens en verhuizers
  • Transportdiensten

Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel 020-2101118 om uw wensen met een van onze verhuisspecialisten door te nemen.

Particuliere verhuizingen

Bij ons verhuisbedrijf kunt u terecht voor compleet verzorgde particuliere verhuizingen. Huur ons in en we zorgen dat uw inboedel zorgvuldig wordt ingepakt, ingeladen in de verhuiswagen en verhuisd naar uw nieuwe woning. Tijdens het transport zijn uw spullen altijd goed verzekerd om zeker te zijn van een veilige en schadevrije overgang. Bij uw nieuwe woning helpen we u weer met uitladen en eventueel ook met de montage van uw meubels en spullen.

Bedrijfsverhuizingen

Het verhuizen van bedrijven en instellingen vereist een andere aanpak waar onze professionele verhuizers veel ervaring mee hebben. We bereiden de verhuizing zorgvuldig voor en stellen een uitgebreide planning van de verhuisdag op. We zorgen er hierdoor voor dat werknemers geen hinder ervaren van de verhuizing en dat de werkzaamheden zo veel mogelijk door blijven gaan. Interne verhuizingen van o.a. bureaus en kasten behoren ook tot de mogelijkheden.

Verhuiswagen van SW de Vries Verhuizingen

Verhuistarieven

We hanteren verschillende tarieven voor onze verhuisdiensten. Op deze manier hoeft verhuizen echt niet duur te zijn. Kies bijvoorbeeld voor een budgetverhuizing en verhuis zelf met hulp van familie en vrienden, waarbij u ons enkel inschakelt voor het transport. Of laat u compleet verzorgd verhuizen, waarbij we uw inboedel in- en uitpakken, verhuizen en helpen met de montage in uw nieuwe woning of bedrijfspand.

Budgetverhuizingen

Kies voor onze goedkope budgetverhuizing als u wilt besparen op uw verhuiskosten en met de hulp van familie en vrienden verhuist. Stel uw verhuizing in overleg met ons naar wens samen waarbij we alleen het hoognodige verzorgen, bijvoorbeeld het transport of verhuishulp. Laat bijvoorbeeld alleen de zware, grote meubels (zoals een piano) door ons verhuizen en verhuis zelf de kleine spullen. Hiermee bespaart u geld op de kosten van uw verhuizing.

De budgetverhuizingen van SW de Vries Verhuizingen en Transport zijn ideaal als u met een beperkt budget een verhuisbedrijf of een studentenverhuizer zoekt.

 

Verhuizingen in Amsterdam en daarbuiten

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf dat verhuizingen buiten Amsterdam verzorgd? Ook dan zit u goed bij SW de Vries Verhuizingen en Transport. We regelen eveneens al vele jaren verhuizingen van Amsterdam naar omliggende plaatsen, zoals Zaandam, Amstelveen, Volendam, Haarlem, Hoofddorp, Aalsmeer, Almere, Hoorn en Purmerend. Met onze verschillende verhuisdiensten zijn we de ideale partner voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

S.W. de Vries Verhuizingen - Verhuizers

Verhuizing naar wens samen stellen

Stel uw verhuizing geheel naar wens samen en kies uit onze lijst met verhuisdiensten:

  • Compleet verzorgde verhuizingen
  • Budgetverhuizingen – transporteren van bijvoorbeeld alleen grote meubels
  • (De)monteren van meubels en spullen
  • Verhuisdozen en inpakmaterialen
  • Schoonmaken van de woning – voor de oplevering

Wilt u uw wensen doornemen met een van onze specialisten? Bel dan naar 020-2101118 of stuur een e-mail naar info@swdevriesverhuizingen.nl. We helpen u graag met de voorbereidingen en voorzien u van persoonlijk advies.