Verhuisbedrijf Hoofddorp

Laat uw inboedel veilig en schadevrij van of naar Hoofddorp verhuizen door SW de Vries. Ons verhuisbedrijf huurt u al in voor € 170,-. Een van onze professionele verhuizers helpt u dan twee uur lang verhuizen met een verhuiswagen. Zo verhuist u heel goedkoop en toch compleet verzorgd. Heeft u meer verhuishulp nodig, dan huurt u heel eenvoudig meer verhuizers in vanaf € 50,- per uur.

  • Particuliere en bedrijfsverhuizingen van en naar Hoofddorp
  • Verhuizing met volledig verzekerd transport
  • Verhuur van verhuisliften

Vraag een gratis offerte aan en krijg binnen 24 uur inzicht in de kosten van uw verhuizing. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel dan naar 020-2101118. Een offerte aanvragen via Whatsapp is ook mogelijk.

 

 

Verhuisdiensten

Uurprijzen

Kosten minimale afname

Kosten per extra kwartier

1 verhuizer + verhuiswagen € 85,- € 170,- € 21,25
2 verhuizers + verhuiswagen € 135,- € 270,- € 33,75
3 verhuizers + verhuiswagen € 185,- € 370,- € 46,25
1 verhuizer + verhuiswagen + verhuislift € 120,- € 240,- € 30
2 verhuizers + verhuiswagen + verhuislift € 170,- € 340,- € 42,50
3 verhuizers + verhuiswagen + verhuislift € 220,- € 440,- € 55

* Kosten per twee uur

De tarieven uit bovenstaande tabel zijn inclusief BTW, maar exclusief voorrijkosten. De minimale afname van onze diensten is twee uur, exclusief reistijd van onze loods in Amsterdam naar de verhuislocatie. Neem contact op voor meer informatie.

Onze werkwijze

Een offerte stellen we op met behulp van de informatie die u invult in het offerteformulier. Een offerte aanvragen kan ook via Whatsapp. Mochten we meer informatie van u nodig hebben, dan nemen we contact met u op. Wilt u de verhuizing liever naar wens samenstellen met een van onze specialisten? Bel dan naar 020-2101118. We denken graag met u mee.

  • Na uw akkoord op de offerte krijgt u een vaste contactpersoon toegewezen. Dit is uw vaste aanspreekpunt tijdens de gehele verhuizing. Hier kunt u terecht met al uw vragen en wensen.
  • We inventariseren de te verhuizen inboedel en u geeft aan welke meubels en spullen extra aandacht moeten krijgen.
  • De verhuisdag bereiden we voor door een gedetailleerd draaiboek op te stellen. Zo zorgen we ervoor dat de verhuizing soepel verloopt.
  • Onze verhuiswagens zijn uitgerust met verhuisdekens en beschermende materialen, zodat uw meubilair goed beschermd is. Tijdens het transport is altijd alles goed verzekerd voor optimale veiligheid.
  • Bij uw nieuwe woning of bedrijfspand laden we de wagen(s) uit en helpen we indien gewenst ook met uitpakken en monteren van al uw spullen.
Verhuizers van SW de Vries Verhuizingen

Verhuisdiensten van en naar Hoofddorp

Stel uw verhuizing naar wens samen met onze verhuisdiensten:

Particuliere verhuizingen

Een complete verhuizing voor particulieren regelen we vanaf € 170,-. Met behulp van een draaiboek zorgen we ervoor dat de verhuisdag snel en veilig verloopt. Onze verhuizers helpen met het inladen van de verhuiswagen(s). Bij complete verhuizingen kunt u gebruik maken van onze verhuisdekens, inpakmaterialen en folies om uw inboedel goed in te pakken. Zo verhuizen we uw meubels veilig en schadevrij. Bovendien is het transport altijd volledig verzekerd.

Verhuizer aan het werk

Bedrijfsverhuizingen

De voorbereiding is essentieel bij zakelijke verhuizingen van bedrijven en instellingen. Met een gedetailleerde planning zorgen we ervoor dat werknemers minimale hinder ondervinden en dat werkzaamheden zoveel mogelijk door blijven gaan. In de planning werken we ook alternatieven uit, zodat we altijd voorbereid zijn op calamiteiten. Zo staan eventueel benodigde extra verhuizers en verhuiswagens direct klaar.

Verhuiswagen van SW de Vries Verhuizingen

Interne verhuizingen

We verhuren ook verhuishulp voor interne verhuizingen van bedrijven. Bijvoorbeeld voor het verhuizen van bureaus, archiefkasten en andere bedrijfsinventaris. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies.

Verhuisliften

Om het verhuizen naar andere etages gemakkelijk te maken verhuren we verhuisliften. Bij de liften komt altijd een verhuizer voor de bediening mee. Zo bespaart u tijd en bent u verzekerd van een veilige en schadevrije verhuizing in Hoofddorp. Een verhuislift huurt u vanaf € 85,- per uur.

Laat u de complete verhuizing door ons regelen? Neem dan contact op voor een prijs op maat.

Verhuislift wordt geladen

Opslagruimtes

Sla uw inboedel tijdelijk op in een van onze opslagruimtes om ruimte te besparen. Handig voor als uw woning of pand verbouwd wordt na of tijdens de verhuizing. We hebben grote en kleine ruimtes te huur waar u zowel uw complete inboedel als enkele spullen kwijt kunt. De opslag is dag en nacht beveiligd, dus uw inboedel is altijd veilig opgeslagen. We verhuren opslagruimtes enkel in combinatie met een verhuizing.

Verhuiswagen is volgeladen

Verhuistransport

We bieden verhuistransport aan voor mensen die zelf verhuizen, maar niet de beschikking hebben over een bus of aanhangwagen. Door een grote of kleine verhuiswagen in te huren zijn onze transportdiensten geschikt voor complete inboedels en enkele meubels. Bij de huur van ons verhuistransport of -wagens komt altijd een verhuizer mee voor de besturing. Een verhuiswagen huurt u al vanaf € 85,- per uur, inclusief verhuizer.

Op aanvraag voeren we ook transportdiensten uit voor webshops en bedrijven. De distributie en het retourtransport voeren we uit in Hoofddorp, maar ook daarbuiten.

Spoed- en weekendverhuizingen

Verhuizingen met spoed en in het weekend verzorgen we als onze planning dat toelaat. Indien mogelijk zelfs al de volgende dag. Bij deze verhuizingen rekenen we een kleine toeslag. Neem contact met ons op en informeer naar de beschikbaarheid en tarieven.

Verhuizen in de omgeving van Hoofddorp

Vanuit onze loods in Amsterdam regelen we verhuizingen door heel Noord-Holland, maar steeds vaker ook daarbuiten zoals naar:

Verhuizing doorgeven aan gemeente Haarlemmermeer

Als u binnen Hoofddorp of naar Hoofddorp verhuist, dan dient u de verhuizing aan de gemeente Haarlemmermeer door te geven. Dit doet u door uw adreswijziging minimaal vier weken voor de verhuisdag door te geven of uiterlijk vijf dagen erna.

Een verhuizing doorgeven doet u eenvoudig met uw DigiD op de website van de gemeente, maar het is ook mogelijk om dat op het gemeentehuis te doen. Hiervoor dient u een afspraak te maken.

Verhuist u vanuit Hoofddorp naar een andere gemeente? Schrijf uzelf in bij de nieuwe gemeente en zij schrijven u uit in Hoofddorp.

Contact opnemen

Heeft u vragen omtrent uw verhuizing in de regio Hoofddorp of wilt u de verhuizing naar wens samenstellen met een van onze specialisten? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 020-2101118 of via e-mailadres info@swdevriesverhuizingen.nl. We geven u ook graag een kostenindicatie. Een vrijblijvende offerte aanvragen voor een kostenoverzicht is uiteraard ook mogelijk.