Verhuisbedrijf Amstelveen

Laat uw inboedel veilig en schadevrij van of naar Amstelveen verhuizen door SW de Vries Verhuizingen. Een complete verhuizing regelen we al vanaf € 150,-, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Voor dit bedrag helpt een professionele verhuizer u twee uur lang met verhuizen en heeft u de beschikking over een verhuiswagen. Heeft u meer verhuiskrachten nodig? Dan huurt u heel eenvoudig en voordelig meer verhuizers of een verhuislift in.

 • Goedkoop van en naar Amstelveen verhuizen
 • Complete verhuizingen vanaf € 170,-
 • Verhuisliften, verhuizers en verhuiswagens huren

Krijg direct inzicht in de kosten van uw verhuizing en vraag een vrijblijvende offerte aan. U vraagt ook heel gemakkelijk een offerte aan via Whatsapp. Bel naar 020-2101118 om direct uw vragen of wensen met een van onze specialisten door te spreken.

Verhuiskosten

Complete verhuizingen voor particulieren en bedrijven regelen we vanaf € 170,-. Een verhuizer helpt u dan twee uur lang met het inladen van uw meubels, het veilig transporteren naar de nieuwe locatie en met het uitladen van de inboedel. Voor een schadevrije verhuizing is uw meubilair bovendien altijd goed verzekerd tijdens het transport. Bekijk de tarieven in onderstaande tabel of bel naar 020-2101118 om uw verhuizing geheel naar wens samen te stellen.

 

Verhuisdiensten

Uurprijzen

Kosten minimale afname

Kosten per extra kwartier

1 verhuizer + verhuiswagen € 85,- € 170,- € 22,25
2 verhuizers + verhuiswagen € 135,- € 270,- € 33,75
3 verhuizers + verhuiswagen € 185,- € 370,- € 46,25
1 verhuizer + verhuiswagen + verhuislift € 120,- € 240,- € 30
2 verhuizers + verhuiswagen + verhuislift € 170,- € 340,- € 42,50
3 verhuizers + verhuiswagen + verhuislift € 220,- € 440,- € 55

* Kosten per twee uur

De tarieven uit bovenstaande tabel zijn inclusief BTW, maar exclusief voorrijkosten. De minimale afname van onze diensten is twee uur, exclusief reistijd van onze loods in Amsterdam naar de verhuislocatie. Neem contact op voor meer informatie.

Werkwijze

Na uw akkoord op de offerte krijgt u een vaste contactpersoon toegewezen die u tijdens het gehele traject begeleidt. Zo heeft u één aanspreekpunt waar u terecht kunt met al uw vragen en wensen. In overleg met u bereiden we de verhuizing zorgvuldig voor en stellen we een gedetailleerde planning van de verhuisdag op. Zo verhuizen we al jarenlang particulieren en bedrijven van en naar Amstelveen:

 • We inventariseren de te verhuizen inboedel en u geeft aan welke kostbare spullen we met extra aandacht moeten verhuizen.
 • Op de verhuisdag zorgen we voor alle benodigde verhuismaterialen, zoals dekens, folie, inpakpapier en meubelhoezen. Hiermee zijn uw meubels en spullen goed beschermd.
 • De verhuizers laden al uw spullen veilig in voor een schadevrij transport naar uw nieuwe woning of bedrijfspand.
 • Tijdens het vervoer is uw inboedel goed verzekerd en op de nieuwe locatie helpen we weer met uitladen. Breid uw verhuizing eventueel uit met klus- en montagehulp.

Verhuisdiensten Amstelveen

Laat uw verhuizing van begin tot eind regelen door verhuisbedrijf SW de Vries of kies ervoor om alleen de hulp van enkele verhuizers in te huren. Ideaal als u zelf met de hulp van familie en vrienden verhuist. Vul de verhuizing eventueel verder aan met een verhuislift of een opslagruimte. Bekijk onze diensten en stel uw verhuizing van of naar Amstelveen naar wens samen:

Particuliere verhuizingen

Door uw complete inboedel door SW de Vries Verhuizingen van of naar Amstelveen te laten verhuizen, bent u verzekerd van een snelle en veilige overgang naar uw nieuwe woning. Op basis van een vooraf opgestelde planning zorgen we voor een vlekkeloze verhuizing. We laden uw inboedel zorgvuldig in de verhuiswagen, rijden de meubels en spullen naar de nieuwe locatie en helpen ook weer met uitladen. Tijdens het transport is alles goed verzekerd voor een schadevrije verhuizing. We brengen bovendien ook verhuisdekens en inpakmaterialen mee om uw meubilair goed te beschermen.

Verhuisliften

Huur een verhuislift om uw inboedel gemakkelijk van en naar een andere verdieping te verhuizen. Voor een veilig gebruik van de lift komt er altijd een verhuizer mee voor de bediening. Zo verhuizen we uw meubels veilig en schadevrij naar uw nieuwe woning of pand. Een verhuislift huurt u al vanaf € 85,- per uur, inclusief verhuizer.

Bedrijfsverhuizingen

Zakelijke verhuizingen bereiden we grondig voor om te zorgen voor een snelle overgang. Door de verhuizing vooraf uit te werken in een draaiboek signaleren we eventuele problemen al vroeg. Zo zorgen we ervoor dat werknemers minimale hinder ondervinden van de verhuizing en dat werkzaamheden zo veel mogelijk door blijven gaan.
Onze verhuizers zijn ook in te schakelen voor het intern verhuizen van bedrijven en kantoren, bijvoorbeeld bureaus, archiefkasten en werkbanken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Opslagruimtes

Breid uw verhuizing uit met een opslagruimte om uw inboedel tijdelijk op te slaan, bijvoorbeeld bij een verbouwing. Afhankelijk van de grootte van uw inboedel huurt u voordelig een ruimte die maandelijks opzegbaar is. De opslag is dag en nacht beveiligd en de temperatuur wordt er continu gereguleerd. Neem contact op voor de beschikbaarheid en actuele huurprijzen.

Verhuistransport

Een verhuiswagen met verhuizer huren is heel gemakkelijk als u zelf met de hulp van familie en vrienden verhuist. We helpen met in- en uitpakken en zorgen voor een schadevrij transport van het zware en kostbare meubilair. Ideaal voor het vervoer van bijvoorbeeld piano’s, banken, tafels en witgoed.

Daarnaast leveren we ook al jarenlang transportdiensten aan meubelzaken en webshops. We voeren hierbij onder andere distributie en retournerend transport uit. Dit doen we niet alleen in Amstelveen, maar ook door Amsterdam en de rest van Nederland en Vlaams België.

Verhuizen met spoed en in het weekend

Spoed- en weekendverhuizingen in en om Amstelveen behoren ook tot de mogelijkheden. Tegen een kleine toeslag verhuizen we u dan zelfs al de volgende dag als onze planning het toelaat. Neem contact met ons op voor meer informatie over de beschikbaarheid door te bellen naar 020-2101118.

Verhuizen in de omgeving van Amstelveen

Naast het verzorgen van particuliere en bedrijfsverhuizingen van en naar Amstelveen helpen we u ook graag met verhuizen in de omgeving:

 • Amsterdam
 • Haarlem
 • Uithoorn
 • Badhoevedorp

Verhuizing doorgeven aan de gemeente Amstelveen

Als u binnen of naar de gemeente Amstelveen verhuist, moet u uw adreswijziging tijdig doorgeven. Een verhuizing doorgeven is mogelijk vanaf 4 weken voor de verhuisdatum tot 5 dagen erna. Als u de verhuizing niet op tijd doorgeeft, dan resulteert dat eventueel in een boete.

Een verhuizing doorgeven kan heel gemakkelijk online door in te loggen met uw DigiD op de website van de gemeente. Als u het nieuwe adres liever persoonlijk doorgeeft, dan dient u een afspraak te maken op het gemeentehuis. Beide zijn gratis te regelen.

Als u van Amstelveen naar een andere gemeente verhuist, dan dient u uzelf in te schrijven in de nieuwe gemeente. Vervolgens schrijven zij u uit in Amstelveen.

 

Verhuisadvies aanvragen

Heeft u vragen over onze verhuisservices in Amstelveen of wilt u contact opnemen met een van onze verhuisspecialisten? Bel dan naar telefoonnummer 020-2101118 of stuur een e-mail naar info@swdevriesverhuizingen.nl. We voorzien u graag van advies en helpen met genoegen om uw verhuizing naar wens samen te stellen.