Verhuislift Amsterdam

Huur een verhuislift om uw inboedel veilig en snel naar een andere etage te verhuizen. Bij de huur van onze verhuisliften komt altijd een verhuizer mee voor de bediening van de lift. Zo bent u ervan verzekerd dat uw meubels en spullen zorgvuldig en schadevrij verhuisd worden.

  • Verhuislift huren vanaf € 85,- per uur
  • Liften inclusief bediening
  • Eenvoudig tot 10 verdiepingen hoog verhuizen

Vraag een vrijblijvende offerte met prijsindicatie aan voor de huur van een verhuislift of reserveer direct een van onze liften. Voor € 85,- per uur huurt u een lift, inclusief verhuizer voor de bediening. Bel ons op 020-2101118 voor meer informatie.

Tarieven

Het uurtarief van onze liften is € 35,-. De liften huurt u altijd met bediening, daarom zijn de kosten € 85,- per uur. De minimale afname van onze diensten is twee uur*.

Verhuisdiensten

Uurprijzen

Kosten minimale afname*

Kosten per extra kwartier

Verhuislift € 35,- € 70,- € 8,75
1 verhuizer € 50,- € 100,- € 12,50
Verhuislift + 1 verhuizer € 85,- € 170,- € 21,25
Verhuislift + 2 verhuizers € 135,- € 270,- € 33,75

De tarieven uit bovenstaande tabel zijn inclusief BTW, maar exclusief voorrijkosten. De voorrijkosten berekenen we vanaf onze loods in Amsterdam tot de verhuislocatie. Neem contact op voor meer informatie of bekijk alle tarieven.

Verhuislift en -wagen bij woning in Amsterdam

Specificaties van de liften

Onze verhuisliften reiken 10 verdiepingen hoog, tot ca. 25 meter. Het hefvermogen van de liften is 250 kg, daardoor zijn zware kasten, wasmachines en piano’s verhuizen geen enkel probleem.

Verhuislift bij grachtenpand in Amsterdam

Spoed en weekend

Verhuizingen op zeer korte termijn en in het weekend zijn altijd mogelijk als onze planning het toelaat. Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden. Eventueel helpen we u de volgende dag al.

Plaatsing en bediening

Voor een veilige verhuizing met de lift komt altijd een van onze professionele verhuizers mee. Hij zorgt ervoor dat de verhuislift op een stabiele ondergrond staat, zo dicht mogelijk tegen de woning of het pand. Nadat de lift onder het raam geplaatst is starten we met verhuizen van uw inboedel.

Wilt u het zware til- en sjouwwerk ook door ons uit handen laten nemen? Schakel dan de hulp van meerdere verhuizers in. Naast een verhuizer voor de bediening huurt u bij ons ook eenvoudig het aantal benodigde verhuizers in voor het inpakken, tillen en inladen.

Verhuisliften voor particulieren en bedrijven

Breid uw particuliere of bedrijfsverhuizing uit met een verhuislift om de inboedel eenvoudig naar een andere etage te verhuizen. Onze liften zijn breed inzetbaar: in Amsterdam gebruiken we ze veel bij het verhuizen van meubels uit grachtenpanden, flats en appartementen. We regelen altijd de juiste vergunning, zodat we de lift ook op de openbare weg mogen zetten. Op deze manier zorgen we ervoor dat de lift altijd stabiel staat en uw meubilair snel en schadevrij te verhuizen is.

Verhuislift en -wagen langs grachten in Amsterdam

Overige verhuisdiensten

Naast de verhuur van verhuisliften bieden we ook andere verhuisdiensten aan:

Deze diensten leveren we niet alleen in Amsterdam, maar in heel Noord-Holland:

Contact opnemen

Heeft u vragen over onze verhuisliften of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. Voor een prijsindicatie kunt u ook contact met ons opnemen. We zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar.

SW de Vries Verhuizingen
Amstel 41-3
1011 PV Amsterdam
Tel. 020-2101118
E. info@swdevriesverhuizingen.nl