Verhuisbedrijf Aalsmeer

Laat uw inboedel veilig en schadevrij van of naar Aalsmeer verhuizen door SW De Vries. Met ons verhuisbedrijf verhuist u goedkoop, zorgvuldig en goed verzekerd. Vanaf € 170,- verhuizen we u al compleet verzorgd. Onze verhuizer helpt u dan twee uur lang met een verhuiswagen.

  • Particuliere en bedrijfsverhuizingen vanaf € 170,-
  • Inboedel veilig met verzekerd transport
  • Verhuur van verhuisliften

Vraag een vrijblijvende offerte aan en krijg binnen 24 uur inzicht in de kosten van uw verhuizing. Neem contact op via telefoonnummer 020-2101118 als u direct uw wensen met een van onze verhuisspecialisten wilt doorspreken. Een offerte aanvragen via Whatsapp is ook mogelijk.

Tarieven

Kies voor een goedkope verhuizing door gebruik te maken van onze twee uur durende verhuishulp. Voor slechts € 170,- helpt een van onze professionele verhuizers u met het inladen van de verhuiswagen, een snel en veilig transport en het uitladen bij uw nieuwe woning of bedrijfspand. Neem contact op voor meer informatie.

Verhuisdiensten

Uurprijzen

Kosten minimale afname

Kosten per extra kwartier

1 verhuizer + verhuiswagen € 85,- € 170,- € 21,25
2 verhuizers + verhuiswagen € 135,- € 270,- € 33,75
3 verhuizers + verhuiswagen € 185,- € 370,- € 46,25
1 verhuizer + verhuiswagen + verhuislift € 120,- € 240,- € 30
2 verhuizers + verhuiswagen + verhuislift € 170,- € 340,- € 42,50
3 verhuizers + verhuiswagen + verhuislift € 220,- € 440,- € 55

* Kosten per twee uur

De tarieven uit bovenstaande tabel zijn inclusief btw en exclusief voorrijkosten. De minimale afname van onze diensten is twee uur, exclusief reistijd van onze loods in Amsterdam naar de verhuislocatie. Neem contact op voor meer informatie.

Onze werkwijze

Op basis van uw wensen stellen we een offerte op maat op. We denken graag met u mee om de gehele verhuizing naar wens samen te stellen, bijvoorbeeld met een verhuislift of een opslagruimte.

Na uw akkoord op de offerte zal een van onze verhuisspecialisten uw contactpersoon worden. Hij is uw vaste aanspreekpunt tijdens het gehele traject. Samen inventariseren we de te verhuizen meubels en spullen en we plannen de verhuisdag in overleg in. Zo verhuizen we de volledige inboedels van particulieren en bedrijven al jarenlang van en naar Aalsmeer.

Verhuizers van SW de Vries Verhuizingen

Verhuisdiensten in de regio Aalsmeer

SW de Vries Verhuizingen is het verhuisbedrijf voor complete verhuizingen voor particulieren, bedrijven en instellingen. Daarnaast zijn onze verhuizers en verhuiswagens ook per uur in te huren. Huur bijvoorbeeld een verhuiswagen in als u zelf verhuist met de hulp van familie en vrienden. Zo verhuist u goedkoop, maar toch met de professionele hulp en materialen van een verhuisbedrijf. Stel uw verhuizing helemaal naar wens samen met onze diensten:

Particuliere verhuizingen

Geef alle zorgen over uw inboedel uit handen en laat uw meubels en spullen schadevrij verhuizen door onze professionele verhuizers. Al jarenlang verhuizen we particulieren veilig, met verzekerd transport van en naar Aalsmeer. Met behulp van een gedetailleerd draaiboek zorgen we ervoor dat de verhuisdag snel en soepel verloopt. Onze verhuiswagens zijn uitgerust met verhuisdekens en beschermende materialen, zodat uw inboedel goed beschermd is. Een complete particuliere verhuizing verzorgen we al voor € 170,-. Breid uw verhuizing eventueel uit met verhuislift en inpak- of montagehulp.

Bedrijfsverhuizingen

Bij onze bedrijfsverhuizingen staat alles in het teken van een snelle overgang, zodat werknemers geen hinder ondervinden en werkzaamheden zoveel mogelijk door blijven gaan. Door de verhuizing vooraf grondig te inventariseren en de verhuisdag in overleg met u voor te bereiden in een draaiboek, verhuizen we u snel en schadevrij.

We helpen u ook graag bij interne verhuizingen van onder meer bureaus, archiefkasten en werkbanken. Onze professionele verhuizers zijn per uur in te huren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Verhuisliften

Bespaar zwaar til- en sjouwwerk door uw verhuizing rondom Aalsmeer uit te breiden met een verhuislift. Onze verhuisliften huurt u met een verhuizer voor de bediening. Zo zijn zware meubels en apparaten snel en veilig naar een andere etage verhuisd. De verhuisliften reiken tot grote hoogtes en zijn te huren vanaf € 85,- per uur, inclusief bediening.

Opslagruimtes

Bij gebrek aan opbergruimte stalt u uw meubels en spullen gemakkelijk in een van onze tijdelijke opslagruimtes. De ruimtes zijn daarnaast ook zeer geschikt als opslag wanneer uw nieuwe woning of bedrijfspand nog verbouwd wordt. De loods is beveiligd en de ruimtes zijn te huur in combinatie met een verhuizing.

Neem contact met ons op via telefoonnummer 020-2101118 of via e-mailadres info@swdevriesverhuizingen.nl voor meer informatie, zoals de prijzen van onze liften en opslagruimtes.

Verhuistransport

Schakel ons verhuistransport in om uw zware meubilair en apparaten te vervoeren. Handig als u zelf niet over een aanhangwagen of een busje beschikt. Onze verhuiswagens huurt u met verhuizer voor het besturen van de wagen. De wagens zijn uitgerust met dekens, beschermende materialen en steekwagens voor een snelle en veilige verhuizing.

Daarnaast verzorgen we ook transportdiensten voor webshops en meubelzaken door heel Nederland

Verhuiswagen volgeladen voor transport in Aalsmeer

Spoed- en weekendverhuizingen

Als onze planning het toelaat verhuizen we u al de volgende dag. Neem contact met ons op door te bellen naar 020-2101118 en vraag naar de mogelijkheden van een spoed- of weekendverhuizing.  We informeren u dan direct over de toeslagen van deze verhuizingen.

Verhuizen in Aalsmeer en omgeving

Vanuit onze loods in Amsterdam regelen we particuliere en bedrijfsverhuizingen van en naar Aalsmeer, maar ook in de omgeving:

Verhuizen naar en binnen de gemeente Aalsmeer

Als u vanuit een andere gemeente naar Aalsmeer of binnen Aalsmeer verhuist, dan moet u de verhuizing op tijd doorgeven aan de gemeente. Dit doet u door uzelf op het nieuwe adres in Aalsmeer in te schrijven. De gemeente schrijft u dan automatisch uit van uw huidige adres. Uw verhuizing doorgeven kan vanaf 4 weken voor de verhuisdag, tot 5 dagen erna.

Een verhuizing doorgeven is gratis en doet u eenvoudig online door op de website van de gemeente in te loggen met uw DigiD. Het is ook mogelijk om een verhuizing schriftelijk of persoonlijk door te geven.

Verhuist u vanuit Aalsmeer naar een andere gemeente? Schrijf uzelf dan in bij de nieuwe gemeente. Vervolgens schrijven zij u uit in Aalsmeer.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 020-2101118 of via e-mailadres info@swdevriesverhuizingen.nl. Een vrijblijvende offerte aanvragen doet u via onderstaande button. Na ontvangst van uw aanvraag sturen we u binnen 24 uur een offerte met kostenindicatie toe.