Bedrijfsverhuizingen

Laat de inboedel van uw bedrijf, kantoor of instelling veilig en schadevrij verhuizen door SW De Vries Verhuizingen. Kiezen voor ons verhuisbedrijf betekent een snelle verhuizing van of naar Amsterdam, waarbij werknemers geen hinder ondervinden en werkzaamheden zo veel mogelijk door blijven gaan. Een bedrijfsverhuizing regelen wij al vanaf € 170,-.

  • Goedkope verhuizingen voor bedrijven en instellingen
  • Verhuur van verhuiswagens, -liften en verhuizers
  • Ook interne verhuizingen van bedrijven

Vraag een vrijblijvende offerte aan en krijg binnen 24 uur inzicht in de kosten van uw verhuizing. Bel naar 020-2101118 om uw verhuiswensen met een specialist door te nemen.

Onze tarieven

Kies voor een goedkope verhuizing en schakel de hulp in van een professionele verhuizer met een verhuiswagen. Voor € 150,- wordt u dan gedurende twee uur geholpen met uw zakelijke verhuizing.

Verhuisdiensten

Uurprijzen

Kosten minimale afname*

Kosten per extra kwartier

1 verhuizer + verhuiswagen € 85,- € 170,- € 21,25
2 verhuizers + verhuiswagen € 135,- € 270,- € 33,75
3 verhuizers + verhuiswagen € 185,- € 370,- € 46,25
1 verhuizer + verhuiswagen + verhuislift € 120,- € 240,- € 30
2 verhuizers + verhuiswagen + verhuislift € 170,- € 340,- € 42,50
3 verhuizers + verhuiswagen + verhuislift € 220,- € 440,- € 55

* Kosten per twee uur

De tarieven zijn inclusief btw en exclusief voorrijkosten. Daarnaast is de minimale afname van onze verhuisdiensten twee uur, exclusief voorrijkosten.

Wilt u in het weekend verhuizen of met spoed? Neem dan contact op door te bellen naar 020-2101118. Als onze planning het toelaat verhuizen we u al de volgende dag.

Besparen op uw bedrijfsverhuizing

Kosten besparen op uw zakelijke verhuizing doet u door te verhuizen met de inzet van collega’s en ons in te schakelen voor bijvoorbeeld het transport of het verplaatsen van groot meubilair. Zo blijft het zware werk u bespaart en verhuist u snel en voordelig.

Verhuisdiensten

Kosten per uur

Verhuizer € 50,-
Verhuiswagen € 35,-
Verhuislift € 35,-

De verhuiswagens en -liften die we verhuren zijn met verhuizer voor de besturing, dan wel bediening. Op deze manier zijn de verhuizingen sneller af te ronden. Neem contact op voor meer informatie.

Werkwijze

Om uw bedrijfsverhuizing zo efficiënt mogelijk te laten verlopen is een goede planning essentieel. Bij zakelijke verhuizingen gaan we daarom als volgt te werk:

  • Vraag een offerte aan of bel voor een offerte op maat. U geeft uw wensen en de te verhuizen spullen door en als we meer informatie nodig hebben, nemen we contact met u op.
  • Als u akkoord bent met de offerte gaan we de verhuizing inplannen. U krijgt een vaste contactpersoon die uw aanspreekpunt is en u van begin tot eind zal begeleiden.
  • Tijdens het voorbereiden van de verhuizing werken we samen alles uit en stellen we een gedetailleerde planning op. Op deze manier laten we de verhuisdag soepel en snel verlopen.
  • Op de verhuisdatum pakken we de inboedel in met verhuisdekens en inpakmaterialen, transporteren we alles in onze grote verhuiswagens en laden we alles op de nieuwe locatie weer uit.
  • Kies voor onze montage- en installatieservice om van alle gemakken voorzien te zijn en de bureaus en andere zware meubels in het nieuwe pand te laten monteren.
  • Pas als u volledig tevreden bent over de geleverde diensten ronden we de verhuizing af.

 

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over onze bedrijfsverhuizingen of uw wensen doorspreken met een van onze specialisten? Bel dan naar 020-2101118 of stuur een e-mail naar info@swdevriesverhuizingen.nl.

Naast bedrijfsverhuizingen verzorgen we ook particuliere verhuizingen en andere verhuisdiensten.