Verhuisbedrijf Almere

Compleet verzorgd verhuizen van en naar Almere doet u met verhuisbedrijf SW de Vries al vanaf € 170,-. Tegen dit lage tarief heeft u beschikking over een verhuizer met verhuiswagen die u twee uur lang helpt met verhuizen. Meer verhuishulp nodig? Breid het aantal verhuizers dan uit voor slechts € 50,- per uur.

Binnen 24 uur een offerte op maat ontvangen? Maak dan gebruik van de onderstaande rode knop of vraag eenvoudig een offerte aan via WhatsApp.

De tarieven van ons verhuisbedrijf

Voor een goedkope verhuizing van of naar Almere schakelt u ons verhuisbedrijf in. De kosten voor onze verschillende verhuisdiensten vindt u in het onderstaande schema. Een complete verhuizing heeft u bij ons verhuisbedrijf al vanaf slechts € 170,-.

 

Verhuisdiensten

Uurprijzen

Kosten minimale afname

Kosten per extra kwartier

1 verhuizer + verhuiswagen € 85,- € 170,- € 21,25
2 verhuizers + verhuiswagen € 135,- € 270,- € 33,75
3 verhuizers + verhuiswagen € 185,- € 370,- € 46,25
1 verhuizer + verhuiswagen + verhuislift € 120,- € 240,- € 30
2 verhuizers + verhuiswagen + verhuislift € 170,- € 340,- € 42,50
3 verhuizers + verhuiswagen + verhuislift € 220,- € 440,- € 55

* Kosten per twee uur

De getoonde prijzen zijn inclusief btw, maar exclusief voorrijkosten. De minimale afname van onze verhuisdiensten is altijd twee uur. Voor een specifieke kostenindicatie vraagt u een vrijblijvende offerte aan of bekijkt u onze tarievenpagina.

Werkwijze

Bij verhuisbedrijf SW de Vries bereiden we iedere verhuizing zorgvuldig voor met behulp van een gedetailleerde planning. Een efficiënte, veilige en schadevrije verhuizing van of naar Almere is hierdoor gegarandeerd. Onze unieke dienstverlening begint op het moment dat u bij ons een offerte aanvraagt:

  • Gaat u akkoord met de offerte? Dan krijgt u een vaste contactpersoon toegewezen waarmee u de gehele verhuizing afstemt en inplant.
  • U krijgt de gelegenheid om aan te geven welke kostbare spullen we met extra zorg moeten verhuizen.
  • Als de dag van de verhuizing is aangebroken, pakken we uw inboedel zorgvuldig met inpakfolie en verhuisdekens in.
  • Veilig en schadevrij transporteren we uw meubels en andere spullen naar uw nieuwe woning of bedrijfspand. We helpen u met het uitladen op de nieuwe locatie.
  • Met onze extra service pakken we uw meubilair ook uit en monteren we alles ter plekke. We vertrekken pas weer op het moment dat u volledig tevreden bent.
S.W. de Vries Verhuizingen - Verhuizers

Verhuisdiensten Almere

SW de Vries Verhuizingen biedt diverse aanvullende verhuisdiensten aan, zoals installatie- en montagediensten en pianoverhuizingen. Ook huurt u bij ons voordelig een verhuislift of opslagruimte. We doen er alles aan om uw verhuizing helemaal compleet te maken en zonder zorgen te laten verlopen.

Particuliere verhuizing Almere

SW de Vries is de aangewezen specialist voor een particuliere verhuizing in Almere. Uw meubels en spullen worden op adequate wijze verhuisd: we pakken uw inboedel zorgvuldig in, verzorgen een veilig transport en pakken alles ook weer uit op de nieuwe locatie. We garanderen u een snelle en schadevrije particuliere verhuizing, waarbij u bovendien altijd goed verzekerd bent.

Bedrijfsverhuizing Almere

Ook voor een bedrijfsverhuizing in Almere is SW de Vries de partner waarop u kunt bouwen. We werken met een uitgebreide planning en zorgen ervoor dat we uw werknemers zo min mogelijk tot last zijn. De planning werken we uit in een draaiboek van de verhuisdag. Hierin nemen we onder andere op welke meubels we moeten verhuizen en welke meubelstukken extra aandacht nodig hebben.

Huur een verhuislift

Heeft u veel zwaar meubilair of bijvoorbeeld een piano? Breid uw verhuizing in Almere dan uit met een van onze verhuisliften. Door een verhuislift te huren, verplaatst u gemakkelijk zware spullen van de ene naar de andere verdieping. Bij de huur van een verhuislift komt er altijd een verhuizer mee die de lift bedient. Inclusief bediening huurt u bij ons al een verhuislift vanaf € 85,- per uur.

Huur een opslagruimte

We bieden u de mogelijkheid om uw verhuizing uit te breiden met een beveiligde opslagruimte. Ideaal wanneer uw nieuwe woning of bedrijfspand tijdens of na de verhuizing nog wordt verbouwd. Onze opslagruimtes zijn te huur in kleine en grote varianten en worden 24/7 beveiligd. Voor meer informatie over de beschikbaarheid en prijzen neemt u contact op via 020-2101118

Neem contact met ons op via telefoonnummer 020-2101118 of via e-mailadres info@swdevriesverhuizingen.nl voor meer informatie, zoals de prijzen van onze liften en opslagruimtes.

Transportdiensten

SW de Vries is ook uw betrouwbare partner op het gebied van transportdiensten voor (web)winkels en meubelzaken. We ontzorgen u graag op het gebied van meubeldistributie en retournerend transport. Dit doen we niet alleen in de omgeving van Almere, maar in het hele land.

Verhuiswagen van SW de Vries Verhuizingen

Spoedverhuizing in Almere

We verzorgen met ons verhuisbedrijf op aanvraag ook verhuizingen met spoed. Dit doen we voor zowel bedrijven als particulieren. Bij spoedverhuizingen en verhuizingen in het weekend rekenen we een kleine toeslag boven op onze reguliere tarieven. Indien onze planning het toelaat, verhuizen we u de volgende dag al. Neem contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Het verhuisbedrijf voor Almere en wijde omgeving

SW de Vries is gevestigd in Amsterdam, maar wij verzorgen verhuizingen door heel Noord-Holland en omstreken. Niet alleen in Almere, maar ook in de onderstaande plaatsen zijn we u graag van dienst:

  • Amstelveen
  • Amsterdam
  • Badhoevedorp
  • Uithoorn
  • Utrecht

Neem contact op

Heeft u nog vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over onze verhuisdiensten van en naar Almere? Neem dan contact op door een e-mail te sturen naar info@swdevriesverhuizingen.nl of door te bellen naar 020-2101118.