Verhuisbedrijf Haarlem

Met SW de Vries Verhuizingen verhuist u vanaf € 170,- al compleet verzorgd van en naar Haarlem. Een verhuizer met verhuiswagen helpt u dan twee uur lang met verhuizen. Heeft u meer verhuishulp nodig? Dan breidt u het aantal verhuizers voordelig uit voor € 50,- per uur of kiest u bijvoorbeeld voor een verhuislift. Zowel volledige particuliere als bedrijfsverhuizingen regelen we al voor het goedkope tarief van € 170,-.

  • Complete verhuizing vanaf € 170,-
  • Particuliere en bedrijfsverhuizingen van en naar Haarlem
  • Ook verhuur van verhuisliften en opslagruimtes

Bespaar op de kosten van uw verhuizing en vraag een vrijblijvende offerte aan. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte op maat. Een offerte aanvragen is ook heel snel en eenvoudig mogelijk via Whatsapp: 020-2101118.

Verhuistarieven

Schakel ons verhuisbedrijf in voor uw verhuizing van of naar Haarlem. Een complete verhuizing voor particulieren en bedrijven regelen we al vanaf € 170,-. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een concrete kostenindicatie of neem contact op om uw verhuizing naar wens samen te stellen.

Verhuisdiensten

Uurprijzen

Kosten minimale afname

Kosten per extra kwartier

1 verhuizer + verhuiswagen € 85,- € 170,- € 21,25
2 verhuizers + verhuiswagen € 135,- € 270,- € 33,75
3 verhuizers + verhuiswagen € 185,- € 370,- € 46,25
1 verhuizer + verhuiswagen + verhuislift € 120,- € 240,- € 30
2 verhuizers + verhuiswagen + verhuislift € 170,- € 340,- € 42,50
3 verhuizers + verhuiswagen + verhuislift € 220,- € 440,- € 55

* Kosten per twee uur

De tarieven uit bovenstaande tabel zijn inclusief BTW, maar exclusief voorrijkosten. De minimale afname van onze diensten is twee uur, exclusief reistijd van onze loods in Amsterdam naar de verhuislocatie. Neem contact op voor meer informatie.

Onze werkwijze

Door elke verhuizing zorgvuldig voor te bereiden en uit te werken in een gedetailleerde planning, garanderen we u een veilige en schadevrije verhuizing. Al jarenlang verhuizen we complete inboedels van particulieren en bedrijven van en naar Haarlem. Vraag een gratis offerte aan en ervaar onze unieke dienstverlening:

  • Na uw akkoord op de offerte krijgt u een vaste contactpersoon waarmee u de verhuizing inplant en voorbereid.
  • U geeft aan welke kostbare spullen een speciale behandeling moeten krijgen en wat we met extra zorg moeten verhuizen.
  • Als de verhuizing ingepland is pakken we uw inboedel op de afgesproken verhuisdag zorgvuldig in met verhuisdekens en inpakfolie.
  • Onze verhuizers transporteren uw meubels en spullen veilig en schadevrij naar uw nieuwe woning of bedrijfspand en helpen met uitladen op de nieuwe locatie.
  • Kies er eventueel voor om uw meubilair ook te laten uitpakken en monteren om van alle gemakken voorzien te zijn. We vertrekken pas als u volledig tevreden bent.
S.W. de Vries Verhuizingen - Verhuizers

Verhuisdiensten Haarlem

Kies voor een complete verhuizing met SW de Vries Verhuizingen en breid uw verhuizing uit met een verhuislift of een opslagruimte. Daarnaast bieden we ook aanvullende diensten aan, zoals pianoverhuizingen, transport en montage- en installatiediensten.

Particuliere verhuizingen

Laat uw meubels en spullen veilig verhuizen door de professionele verhuizers van SW de Vries Verhuizingen. Ons team heeft jarenlange ervaring met het regelen van complete particuliere verhuizingen in Haarlem en omgeving. We pakken uw inboedel zorgvuldig in met verhuisdekens en beschermende folie, vervoeren alles veilig en pakken alles weer uit in uw nieuwe woning. Bovendien zijn uw spullen altijd goed verzekerd tijdens het transport. Zo garanderen we u een snelle en schadevrije verhuizing.

Bedrijfsverhuizingen

Om werknemers minimaal tot overlast te zijn en werkzaamheden zo veel mogelijk door te laten gaan, werken we bij bedrijfsverhuizingen met een uitgebreide planning. Deze planning werken we uit in een draaiboek van de verhuisdag. Hier is onder andere de te verhuizen inboedel in opgenomen en welke meubels we met extra aandacht moeten verhuizen. Zo zorgen we voor snelle en schadevrije verhuizingen van bedrijven, kantoren en instellingen. Neem contact op voor meer informatie.

Verhuisliften

Combineer uw verhuizing met een verhuislift om zwaar meubilair gemakkelijk van en naar andere verdiepingen te verplaatsen. Bij de huur van onze liften komt altijd een verhuizer mee voor de bediening. Zo verhuizen we uw meubels en spullen altijd veilig en snel. Ideaal voor het verhuizen van onder meer piano’s en wasmachines in het centrum van Haarlem. U huurt een verhuislift vanaf € 85,- per uur, inclusief bediening.

Opslagruimtes

Wordt uw nieuwe woning of bedrijfspand tijdens of na de verhuizing nog verbouwd? Breid uw verhuizing dan uit met onze beveiligde opslag om uw inboedel tijdelijk op te slaan. De ruimtes zijn te huur in kleine en grote exemplaren en worden dag en nacht beveiligd.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de beschikbaarheid en prijzen.

Transportdiensten

Naast complete verhuizingen leveren we ook transportdiensten voor webshops en meubelzaken. We zorgen bijvoorbeeld voor de distributie van meubels en voeren retournerend transport voor bedrijven uit. Dit doen we niet alleen in Haarlem en omgeving, maar in heel Nederland.

Particulieren die transport zoeken voor het vervoer van zware meubels, zoals piano’s en wasmachines, zijn we ook graag van dienst.

Verhuiswagen van SW de Vries Verhuizingen

Spoedverhuizingen

Op aanvraag verhuizen we ook in het weekend en met spoed. Dit doen we zowel voor particulieren als voor bedrijven. Bij spoed- en weekendverhuizingen naar en van Haarlem hanteren we een kleine toeslag op onze tarieven.
Als onze planning het toelaat verhuizen we u al de volgende dag. Neem contact op voor meer informatie en onze beschikbaarheid door te bellen naar 020-2101118.

Ook het verhuisbedrijf voor de omgeving van Haarlem

Vanuit onze loods in Amsterdam regelen we niet alleen verhuizingen van en naar Haarlem, maar door heel Noord-Holland:

Verhuizing doorgeven aan de gemeente Haarlem

Als u binnen of naar Haarlem gaat verhuizen moet u de adreswijziging tijdig aan de gemeente doorgeven. Een verhuizing doorgeven kan vanaf vier weken voor de verhuisdatum tot vijf dagen erna. Regel het eenvoudig online door in te loggen met uw DigiD op de website van de gemeente of zelf in de publiekshal van het gemeentehuis. Op de website van de gemeente vindt u meer informatie, zoals benodigde documenten en de openingstijden van het gemeentehuis.

Gaat u vanuit Haarlem naar een andere gemeente verhuizen? Schrijf uzelf dan bij de nieuwe gemeente in. Vervolgens schrijven zij u in Haarlem uit.

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze verhuisdiensten van en naar Haarlem? Neem dan contact op door te bellen naar 020-2101118 of door een e-mail te sturen naar info@swdevriesverhuizingen.nl.