Particuliere verhuizingen

Kies voor een snelle en schadevrije verhuizing met verhuisbedrijf SW De Vries. Steeds vaker worden we ingeschakeld om complete inboedels van particulieren van en naar Amsterdam te verhuizen, maar ook daarbuiten. We verhuizen u zorgvuldig, veilig en snel. Als onze planning het toelaat is een verhuizing op de volgende dag al mogelijk.

  • Goedkope particuliere verhuizingen vanaf € 170,-
  • Verhuur van verhuisliften en -wagens
  • Ook budgetverhuizingen voor transport of professionele verhuishulp

Vraag een vrijblijvende offerte aan en krijg snel inzicht in de kosten van uw verhuizing. Na ontvangst van uw aanvraag gaan we direct voor u aan de slag en ontvangt u binnen 24 uur een offerte op maat.

Heeft u vragen of wilt u direct persoonlijk advies? Bel dan naar 020-2101118.

Tarieven

De prijzen van onze compleet verzorgde particuliere verhuizingen starten al vanaf € 170,-. Voor dit bedrag wordt u twee uur lang geholpen door een van onze professionele verhuizers en een verhuiswagen.

Verhuisdiensten

Uurprijzen

Kosten minimale afname*

Kosten per extra kwartier

1 verhuizer + verhuiswagen € 85,- € 170,- € 21,25
2 verhuizers + verhuiswagen € 135,-   € 270,- € 33,75
3 verhuizers + verhuiswagen € 185,- € 370,- € 46,25
1 verhuizer + verhuiswagen + verhuislift € 120,- € 240,- € 30
2 verhuizers + verhuiswagen + verhuislift € 170,- € 340,- € 42,50
3 verhuizers + verhuiswagen + verhuislift € 220,- € 440,- € 55

* Kosten per twee uur

Bovenstaande tarieven zijn inclusief btw, maar exclusief voorrijkosten. De minimale afname van onze verhuisdiensten is twee uur, exclusief voorrijkosten.

Bij weekend- en spoedverhuizingen hanteren we een toeslag. Wilt u meer informatie over onze tarieven? Neem dan contact op door te bellen naar 020-2101118.

Uiteraard is het ook mogelijk om uw verhuizing geheel naar wens samen te stellen. We denken graag met u mee om uw verhuizing zorgvuldig voor te bereiden.

Budgetverhuizingen

Verhuist u zelf met de hulp van familie of vrienden? Schakel ons dan in voor het transport van grote meubels of het zware til- en sjouwwerk. Onze verhuizers en verhuiswagens zijn ook per uur in te huren.

Verhuisdiensten

Kosten per uur

Verhuizer € 50,-
Verhuiswagen € 35,-
Verhuislift € 35,-

Verhuiswagens en -liften verhuren wij inclusief chauffeur en bediening. Neem contact op voor meer informatie.

Onze werkwijze

Bij complete particuliere verhuizingen ontzorgen we u van begin tot eind:

  • U vraagt een offerte aan waarin u al uw wensen en de te verhuizen spullen aangeeft. Indien we meer informatie nodig hebben, nemen we contact met u op.
  • Na uw akkoord op de offerte plannen we de verhuisdatum in. U heeft een vaste contactpersoon binnen ons bedrijf waar u al uw vragen en wensen neer kunt leggen.
  • Op de verhuisdag komen we op het afgesproken tijdstip bij u langs om alle meubels en spullen zorgvuldig in te pakken met verhuisdekens en beschermende inpakmaterialen.
  • Onze professionele verhuizers transporteren uw inboedel veilig en schadevrij en pakken uw spullen weer zorgvuldig uit in uw nieuwe woning.
  • Breid uw verhuizing uit met onze montageservice om ook van installatiewerk verlost te zijn.
  • Pas als u volledig tevreden bent ronden we de werkzaamheden en de verhuizing af.

 

Offerte op maat aanvragen

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u uw verhuizing graag doorspreken met een van onze verhuisspecialisten? Neem dan contact op door te bellen naar 020-2101118 of door een e-mail te sturen naar info@swdevriesverhuizingen.nl.

Naast particuliere verhuizingen verzorgen we ook bedrijfsverhuizingen en andere verhuisdiensten.