Verhuisbedrijf Zaandam

SW de Vries Verhuizingen verhuist uw inboedel veilig en schadevrij van of naar Zaandam. Met ons verhuisbedrijf verhuist u op een zorgvuldige, goed verzekerde en bovendien goedkope manier. Al vanaf € 170,- heeft u een compleet verzorgde verhuizing.

  • Verhuizingen voor bedrijven en particulieren vanaf slechts € 170,-
  • Uw inboedel te allen tijde veilig door middel van verzekerd transport
  • Huur voordelig een opslagruimte of verhuislift

Om binnen 24 uur inzicht te krijgen in de kosten van uw verhuizing vraagt u direct een vrijblijvende offerte aan. Bij ons kunt u eenvoudig een offerte aanvragen via Whatsapp. Bespreekt u liever eerst uw wensen met een van onze verhuisspecialisten? Neem dan contact op met ons verhuisbedrijf.

Tarieven voor het verhuizen van of naar Zaandam

Door gebruik te maken van onze twee uur durende verhuishulp kunt u op een goedkope manier verhuizen van of naar Zaandam. Onze professionele verhuizers helpen u voor slechts € 170,- met het inladen van de verhuiswagen, het transport en het uitladen van de goederen bij uw nieuwe woning.

 

Verhuisdiensten

Uurprijzen

Kosten minimale afname

Kosten per extra kwartier

1 verhuizer + verhuiswagen € 85,- € 170,- € 21,25
2 verhuizers + verhuiswagen € 135,- € 270,- € 33,75
3 verhuizers + verhuiswagen € 185,- € 370,- € 46,25
1 verhuizer + verhuiswagen + verhuislift € 120,- € 240,- € 30
2 verhuizers + verhuiswagen + verhuislift € 170,- € 340,- € 42,50
3 verhuizers + verhuiswagen + verhuislift € 220,- € 440,- € 55

* Kosten per twee uur. De tarieven uit bovenstaande tabel zijn inclusief BTW, maar exclusief voorrijkosten. De minimale afname van onze diensten is twee uur, exclusief reistijd van onze loods in Amsterdam naar de verhuislocatie. Neem contact op voor meer informatie.

De werkwijze van verhuisbedrijf SW de Vries

Verhuisbedrijf SW de Vries denkt graag met u mee als het gaat om uw verhuizing. Om het gehele traject naar wens samen te stellen, kunt u bij ons ook een verhuislift of opslagruimte huren.

Wij stellen op basis van uw wensen een offerte op maat op. Na uw akkoord hierop wijzen we een van onze verhuisexperts aan u toe. Uw contactpersoon inventariseert samen met u de te verhuizen meubels en plant met u een verhuisdag in. Op deze manier verhuizen wij al jaren de volledige inboedel van bedrijven en particulieren van en naar Zaandam.

S.W. de Vries Verhuizingen - Verhuizers

De verhuisdiensten van ons verhuisbedrijf

Wat betreft complete verhuizingen voor bedrijven, particulieren en instellingen is verhuisbedrijf SW de Vries dé aangewezen specialist. Onze verhuizers en verhuiswagens zijn zelfs per uur in te huren. U huurt bijvoorbeeld een verhuiswagen wanneer u gaat verhuizen met behulp van vrienden of familie. Zo combineert u de professionele materialen van ons verhuisbedrijf met een lage prijs. Door middel van onze diensten stelt u uw verhuizing van of naar Zaandam volledig naar wens samen:

Particuliere verhuizingen in Zaandam

Laat uw spullen en meubels schadevrij verhuizen door ons verhuisbedrijf. SW de Vries verhuist particulieren al jarenlang op een veilige manier met verzekerd transport. We maken hierbij gebruik van een gedetailleerd draaiboek, zodat de verhuisdag soepel en snel verloopt. Onze compleet uitgeruste verhuiswagens zijn voorzien van verhuisdekens en beschermende materialen, zodat uw spullen altijd heelhuids arriveren. Een complete particuliere verhuizing van of naar Zaandam verzorgen we al vanaf slechts € 170,-. Maak uw verhuizing optioneel compleet met een verhuislift of een inpak- of montagehulp.

Verhuizer aan het werk

Bedrijfsverhuizingen in Zaandam

Onze bedrijfsverhuizingen zijn gericht op een snelle overgang, zodat uw werknemers weinig tot geen hinder van de verhuizing ondervinden en zoveel mogelijk werkzaamheden gewoon door kunnen blijven gaan. We inventariseren samen met u de gehele verhuizing van of naar Zaandam en leggen alles vast in ons draaiboek, zodat we u snel en schadevrij kunnen verhuizen.

Ook bij interne verhuizingen van onder andere archiefkasten, werkbanken, bureaus of andere zware spullen helpen we u graag. Onze vakkundige verhuizers zijn hiervoor per uur in te huren.

Verhuiswagen van SW de Vries Verhuizingen

Verhuisliften

Zwaar tilwerk besparen? Breid uw verhuizing dan uit met een van onze verhuisliften. Onze verhuisliften reiken tot grote hoogtes en komen samen met een verhuizer die de verhuislift bedient. Op deze manier verhuist u zware apparaten en meubels op een snelle en veilige manier. Een verhuislift, inclusief bediening, huurt u bij ons al vanaf € 85,- per uur.

Verhuislift wordt geladen

Opslagruimtes

Gebrek aan opbergruimte? Stal uw meubels en andere spullen dan in een van onze opslagruimtes. Ideaal voor als uw pand verbouwd wordt na of tijdens een verhuizing. We bieden opslagruimtes in verschillende formaten, waarin u zowel enkele spullen als uw complete inboedel kwijt kunt. De opslag is 24/7 beveiligd, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw spullen. Let op: de opslagruimtes zijn alleen te huren wanneer u gebruikmaakt van onze verhuisdiensten.

Verhuiswagen is volgeladen

Verhuistransport Zaandam

Wanneer u zwaar meubilair of zware apparaten moet vervoeren van of naar Zaandam, is het raadzaam om ons verhuisbedrijf in te schakelen. Deze dienst biedt uitkomst wanneer u niet beschikt over een aanhangwagen of een busje. Bij de huur van onze verhuiswagens of verhuistransport komt er altijd een verhuizer mee die de besturing voor zijn rekening neemt. Een verhuiswagen huurt u bij SW de Vries al vanaf € 85,- per uur.

Op aanvraag verzorgt ons verhuisbedrijf ook transportdiensten voor webwinkels en meubelzaken. Dit doen we niet alleen in de regio Zaandam, maar ook in de rest van het Nederland en Vlaams België.

Spoedverhuizingen en weekendverhuizingen

We verhuizen u al de volgende dag als onze planning dit toelaat. Bel naar 020-2101118 om te informeren naar de mogelijkheden voor een weekend- of spoedverhuizing.

Verhuizen in de regio Zaandam

Vanuit onze hoofdvestiging in Amsterdam verzorgen we particuliere en bedrijfsverhuizingen van en naar Zaandam, maar ook in bijvoorbeeld:

Contact

Heeft u vragen over onze verhuisdiensten of kunnen wij u ergens anders mee van dienst zijn? Neem dan contact op via 020-2101118 of stuur een e-mail naar info@swdevriesverhuizingen.nl. Via de onderstaande button vraagt u een vrijblijvende offerte aan. Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u doorgaans binnen 24 uur onze kostenindicatie.