Verhuisbedrijf Leiden

Voordelig en veilig verhuizen vanuit of naar Leiden? Kies dan voor SW de Vries Verhuizingen. We verzorgen een complete verhuizing al vanaf slechts € 170,-.

  • Goedkope verhuizing van of naar Leiden
  • Verhuizingen voor bedrijven en particulieren
  • Weekend- of spoedverhuizing mogelijk
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte

Vraag door middel van de rode knop direct een vrijblijvende offerte aan en krijg zo inzicht in de kosten omtrent het verhuizen van uw inboedel. Een offerte vraagt u bij ons ook eenvoudig aan via WhatsApp. Liever direct iemand spreken? Bel dan naar 020-2101118

De tarieven van ons verhuisbedrijf

Een volledige verhuizing vanuit of naar Leiden verzorgen we voor bedrijven en particulieren al vanaf € 170,-. Voor dit bedrag helpt een van onze verhuizers u met het inladen, veilig transporteren en uitladen van uw inboedel. Is dit niet voldoende? Dan huurt u gemakkelijk extra verhuizers of een handige verhuislift.

Verhuisdiensten

Uurprijzen

Kosten minimale afname

Kosten per extra kwartier

1 verhuizer + verhuiswagen € 85,- € 170,- € 21,25
2 verhuizers + verhuiswagen € 135,- € 270,- € 33,75
3 verhuizers + verhuiswagen € 185,- € 370,- € 46,25
1 verhuizer + verhuiswagen + verhuislift € 120,- € 240,- € 30
2 verhuizers + verhuiswagen + verhuislift € 170,- € 340,- € 42,50
3 verhuizers + verhuiswagen + verhuislift € 220,- € 440,- € 55

* Kosten per twee uur

Bovenstaande tarieven zijn inclusief BTW, maar exclusief voorrijkosten. Heeft u meer informatie nodig omtrent onze prijzen of heeft u het graag eens over de kosten in uw specifieke situatie? Gebruik dan een van de onderstaande rode knoppen.

De werkwijze van ons verhuisbedrijf

Service en persoonlijke aandacht staan bij ons verhuisbedrijf hoog in het vaandel. We krijgen daarom graag inzicht in uw situatie. Hierdoor zijn we in staat om u goed, veilig, schadevrij en volgens een strakke planning te verhuizen. Een verhuizing bij ons verhuisbedrijf verloopt in de onderstaande stappen:

  1. We wijzen een specialist aan u toe die fungeert als vast aanspreekpunt.
  2. Met de specialist inventariseert u de verhuizing. Tijdens het inventariseren geeft u bijvoorbeeld aan welke spullen met extra zorg verhuisd moeten worden.
  3. We stellen een gedetailleerd draaiboek op voor de verhuisdag, zodat de verhuizing soepel verloopt. We dragen zorg voor de verzekering van uw spullen en beschermen deze met dekens en andere materialen.
  4. Op de dag van de verhuizing laden we uw inboedel in en uit en monteren we uw spullen op de nieuwe locatie. Pas wanneer u helemaal tevreden bent vertrekken we weer.

Diensten verhuisbedrijf Leiden

Verhuisbedrijf SW de Vries verzorgt uw verhuizing vanuit of naar Leiden tot in de puntjes. Bij ons verhuisbedrijf bepaalt u zelf hoeveel hulp van onze verhuizers u nodig heeft. Lees hieronder meer over onze verschillende verhuisdiensten en stel uw verhuizing van of naar Leiden zelf samen.

Particuliere verhuizing

Een voorspoedige particuliere verhuizing realiseren we bij SW de Vries al vanaf € 170,-. We zorgen voor verhuisdekens en beschermende materialen om u ervan te verzekeren dat uw inboedel heelhuids aankomt. Eenmaal gearriveerd op de nieuwe locatie helpen we u met het uitladen en monteren van uw meubels.

Bedrijfsverhuizing

Bij een bedrijfsverhuizing speelt planning een sleutelrol. Om alles op rolletjes te laten verlopen maken we altijd een gedetailleerd draaiboek voorafgaand aan de bedrijfsverhuizing. Hierdoor sporen we eventuele calamiteiten vroegtijdig op en zorgen we ervoor dat werknemers minimale hinder ondervinden van de verhuizing.

Verhuislift

Voor slechts € 85,- per uur huurt u bij ons verhuisbedrijf een verhuislift. Ideaal wanneer u uw spullen veilig en snel naar een andere etage wilt verhuizen. Bij het huren van een verhuislift komt er voor de veiligheid altijd een verhuizer mee die de lift bedient.

Opslagruimte

Is uw nieuwe huis nog niet opgeleverd ten tijde van de verhuizing? Huur dan een van onze opslagruimtes en sla hierin uw inboedel op. Onze opslagruimtes zijn maandelijks opzegbaar en worden dag en nacht bewaakt.

Neem contact met ons op via telefoonnummer 020-2101118 of via e-mailadres info@swdevriesverhuizingen.nl voor meer informatie, zoals de prijzen van onze liften en opslagruimtes.

SW de Vries: uw verhuisbedrijf voor Leiden en omstreken

Niet alleen in Leiden, maar ook in de wijde omgeving verhuizen we u graag van A naar B. We voeren onder andere verhuizingen uit van en naar:

Geef uw verhuizing door aan de gemeente Leiden

Wanneer u binnen of naar Leiden verhuist, dan moet u een adreswijziging aan de gemeente doorgeven. Dit kan vanaf 4 weken van tevoren tot uiterlijk 5 dagen nadat de verhuizing heeft plaatsgevonden. De adreswijziging geeft u door bij het Stadskantoor in Leiden of regelt u online met uw DigiD. Verhuist u vanuit Leiden naar een andere gemeente? Dan maakt u dit kenbaar bij de nieuwe gemeente.

Neem contact op

Heeft u vragen over ons verhuisbedrijf of de verhuisdiensten die we aanbieden in Leiden? Bel dan 020-2101118 of mail naar info@swdevriesverhuizingen.nl. Onze specialisten zijn u graag van dienst.